Affiliate markedsføring med blogger: The Golden Goose?

> Utdannelseskonto (EDU - 10%): Pengene i denne krukken er ment å fremme din utdanning og personlig vekst. En god investering på egen hånd er en fin måte å bruke din egen på. Du er din mest verdifulle ressurs. Glem aldri dette. Personlig har jeg prøvd utdannelsespenger til å kjøpe bøker, CDer, kurs eller en annen type som har pedagogisk den beste verdien.

Husk at du må få folk til å besøke nettstedet ditt så hele kjøper produktene dine, og den beste teknikken for å gjøre det er for dem på din egen e-postliste og minne dem om.

Kontroller videosamtalen. Prospektering via telefon er fortsatt en morsom spillveksler i hjemmebasert virksomhet. Likevel ser mange distributører på å ringe individer med bekymring og bekymring. Når det gjelder dette, er det i sannhet ikke å kalle en person til å "pitch" dem avtale eller "selge" dem ditt tilbud. Du intervjuer noen som har reist sine hender og sa, "Jeg vil gjerne ha et respektabelt selskap." Tilnærming til hvert samtale, intervjuer. Har dine spørsmål ut. Du kan diskvalifisere eller sertifisere et prospekt på under 2 minutter hvis du spør de rette bekymringene. Ditt viktigste mål er å merke Golden Goose Shop hvis de er rett der du. Ikke den andre veien mer eller mindre.

Testimonials bare ingen bilder - "Det virket underverk for meg personlig. Tom H." Ingen bilde montert. Fantastisk vitnesbyrd, det kan helst være fra Tom i Tom og Jerry superhelt. Alle som vil vitne om suksess er stolte av å holde et bilde koblet til det. Ingen bilde. Nei det går ikke. I utgangspunktet ville en svindler tilby et voks høyere produkt og testimonials absolutt ingen bilder av folk som har utnyttet det.

> Finansiell frihetskonto (FFA - 10%): Er bare din Golden Goose. Denne krukken er din billett til økonomisk frigjøring. Pengene som en person inn i denne krukken blir ofte brukt til investeringer og bygging av gjenværende inntektsstrømmer. Filth å samle bruke pengene dine. Den eneste gangen du vil bruke disse midlene, er når du blir økonomisk fri. Likevel vil du bare bruke avkastningen din investering. Aldri bruke hoveddelen ellers vil du mislykkes økonomisk!

Å ha et tilknyttet nettsted kan til og med være svært viktig. Men det er faktisk eiendel, virkelig en nødvendighet. Bare fordi online for affiliate markedsfører er mulig uten et nettsted. Det er sant at å ha ditt eget nettsted, kan du være effektiv. Jeg anbefaler at du starter uten en online tilstedeværelse. Lær avgjørende for markedsføring og markedsføring, da burde du føle at en Internett-bedrift vil kombinere med fortjenesten din, få en. I det minste bare på den tiden søker det. ha en interessant forståelse av internettmarkedsføring, og kan ha fortjenesten til å håndtere byggingen av utgifter.

Tenk på det i en stund. enkelte vet at Billige Golden Goose Haus Halleyarkedet kjenner baksiden av hånden, han kjenner innsiden og outs av din bransje og alt Golden Goose Sneakers av dine vinnende markedsføringskampanjer.

Hvorfor syltetøy? Det fungerer bruk har fungert siden krukker ble unnfanget. For noen mennesker kan superteknikken for å få den faktiske gjelden og inn i rikdom fungere bra, men mange fattige mennesker er utrolig som jeg faktisk var. Jeg gikk knapt til skolen, du kan ikke ha råd til en datamaskin eller regnskapsfører, jeg brukte hver krone jeg hadde og da noen. Heldigvis fant jeg ut syltetøyskrukken for deg til rikdom og det har fungert bra for oss a. Her er det sikkert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *